Qui som

El nostre equip

Format actualment per en Marcel Torres , arquitecte, qui dissenya y gestiona tots els nostres projectes i na Lídia Torres qui s’encarrega de l’administració i gestió interna.
Comptem amb la col·laboració dels millors industrials del sector. Compartim amb ells la mateixa passió pel sector immobiliari i el compromís amb els nostres clients. Creiem en la importància d’establir relacions duradores i mútuament beneficioses amb els nostres col·laboradors. Aquestes associacions ens permeten millorar contínuament els nostres serveis i oferir solucions innovadores que satisfan les necessitats canviants del mercat immobiliari. Les col·laboracions i l'equip de Famtor són el major actiu i la raó per la qual hem pogut mantenir la nostra posició al mercat
A Famtor SL estem orgullosos del nostre llegat i entusiasmats pel que el futur ens depari.

Compromís amb la qualitat

La qualitat és l’eix central de la nostra filosofia. Cada projecte que emprenem, ja sigui la construcció d'un nou habitatge, edifici comercial, oficines o naus industrials es fa amb els estàndards més alts. Ens enorgulleix lliurar propietats que no només compleixen, sinó que superen les expectatives dels nostres clients.

Innovació i sostenibilitat

A Famtor SL no només ens enfoquem en el present, sinó també en el futur. Estem compromesos amb la innovació i la sostenibilitat en tots els nostres projectes. Utilitzem materials d´alta qualitat i tècniques de construcció modernes que minimitzen l´impacte ambiental i asseguren la durabilitat de les nostres propietats. 

Parlem?

A través del següent formulari podeu fer-nos arribar els vostres comentaris i preguntes. Utilitzeu-lo per posar-vos en contacte amb nosaltres. El nostre equip d'atenció estudiarà totes les vostres peticions i us donarà una resposta tan ràpid com ens sigui possible.