Oferta disponible

Edificis comercials i naus industrials

Disposem d´edificis comercials i naus industrials lloguer. Aquests immobles estan dissenyats per satisfer les necessitats de tota mena d'empreses i emprenedors, oferint espais amplis i ben equipats que faciliten les operacions diàries. La nostra experiència en el desenvolupament d'aquests projectes assegura que cada propietat compleixi els estàndards més alts de qualitat i funcionalitat.

 

Oferta a Caldes de Montbui

Local comercial diàfan a planta baixa, divisible segons necessitat. Bona ubicació, a prop de les escoles i centre de salut. Alçada lliure 3.70, terres de gres porcellànic. Grans finestrals. Ens adaptem a les vostres necessitats i col·laborem per fer possible l'obertura del negoci.

 

Oferta a Calella de Palafrugell

Apartaments moblats i equipats per fer del seu lloc de descans una veritable llar. Dues i tres habitacions, plaça de pàrquing, àmplies terrasses, piscina i jardí comunitaris. Consulteu disponibilitat.

Properes promocions

Granollers

Cervantes

Just a l'entrada de Granollers Sud, davant del pavelló olímpic, al costat del Centre d'Atenció Primària Sant Miquel, ia 300 metres de l'estació de tren Granollers-Centre.R-2
S'aixecarà un edifici de 12 habitatges a la zona més ben comunicada de Granollers.
Pisos de dues i quatre habitacions amb amplis balcons, dúplex invertits amb sostres de fusta, reduint així la petjada de carboni i oferint una imatge càlida i confortable. Aerotèrmia, Aparcament de baix manteniment
Aquesta promoció es preveu construir a finals del 2024.

Granollers

Ramon Llull i Corró

A la zona nord de Granollers disposem de dues parcel·les per edificar 20 habitatges i 40 places de pàrquing així com una superfície comercial de 1700 m2.

Lliçà d'Amunt

Centre-Can Francí

FAMTOR disposa de 13.300 metres quadrats de terra al CENTRE de Lliça d'Amunt. Actualment s'està tramitant la modificació puntual del POUM a l'àmbit centre PAU 19 Centre-Can Francí. En breu començaran les obres d'urbanització de la zona.

Parlem?

A través del següent formulari podeu fer-nos arribar els vostres comentaris i preguntes. Utilitzeu-lo per posar-vos en contacte amb nosaltres. El nostre equip d'atenció estudiarà totes les vostres peticions i us donarà una resposta tan ràpid com ens sigui possible.